Afgelastingen

Actuele afgelastingen:
– Geen

De volgende soorten afgelastingen zijn mogelijk:
Algehele afgelasting: Dit gebeurd door de KNVB, vaak bij extreem slechte weersomstandigheden. Dit betekent dat het volledige competitieprogramma vervalt en op een door de KNVB ingelast inhaaldag zal worden ingehaald.

Afgelasting van bepaalde wedstrijd(en): Door slecht weer of andere omstandigheden kan een club of consul (van een sportcomplex) een wedstrijd afgelasten indien het veld te slecht is om te bespelen. De KNVB wijst een andere datum toe voor de in te halen wedstrijd, vaak is dit op een reeds ingelaste inhaaldag.

Hoe weet ik of mijn wedstrijd is afgelast?
Algehele afgelastingen worden door de KNVB gepubliceerd op NOS Teletekst pagina 603 en via de club(s) op de website(s). Zodra het nieuws bij PSV Hermandad bekent is zal het gecommuniceerd worden op deze pagina en als nieuwsbericht op de homepagina van de site. Dit gebeurd vaak op vrijdag middag of avond, maar kan in uiterste gevallen ook op zaterdag ochtend gebeuren. PSV Hermandad valt onder district WEST II. Indien je op Teletekst pagina 603 bij District West II een X ziet staan is er een algehele afgelasting van kracht.

Wanneer een bepaalde wedstrijd is afgelast door omstandigheden, zal dit uitsluitend op deze site en de site van de betreffende vereniging (indien er uit gespeeld wordt) worden gecommuniceerd, alsmede via whatsapp naar de desbetreffende elftalleider(s). Hou de site en je telefoon dus altijd goed in de gaten op wedstrijddagen.

Bij vragen over afgelastingen kan er altijd gebeld worden met de kantine van PSV Hermandad: 010 212 1648.